fredag 1 maj 2009

Rädda tigrarna!


Tigrar håller på att bli utrotade för att det finns idioter som vill ha en tiger i sitt vardagsrum med mera. Tvjuvjägare beter sig som ett gäng satans as och skjuter tigrar för pengarnas skull. Kan de inte samla burkar eller nåt istället?

I Ryssland håller barn på med ett projekt där de försöker rädda den sibiriska tigern genom att rita teckningar. Jag tänker också rita en teckning, för jag tycker det är viktigt. Vill du också göra en insats?

Som Tigermamma eller Tigerpappa stöder du Kolmårdens insamling till förmån för de starkt utrotningshotade Sibiriska tigrarna med 30 kronor/månad via din mobilräkning. Du anmäler dig genom att sms:a ordet TIGER till nummer 72900.
I början av varje månad får du ett SMS till din mobil som drar 30 kr från din mobilräkning eller ditt kontantkort. Vill du endast ge en engångsgåva sms:ar du ordet KOLMÅRDEN till nummer 72900 så skänker du 50 kronor.


För lite mer än 300 kronor om året kan du hjälpa till. Till och med jag som har ont om pengar är beredd att betala detta. För den som har mer pengar än så går det bra att bli fadder hos WWF, då skänker man 100 kronor varje månad. Man kan också läsa rapporter om detta här.

2 kommentarer:

  1. rädda tigrarna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. sluta jaga det tigrar äter,sluta förstöra deras områden och sluta totalt med att döda tigrar det är som att en tiger utrotar meniskorna för att vi förstör jorden med våra giffter och avgaser. m m. och det är inte bara tigrar vi utrotar utan det är flera djur också!!!!!!!!!!!!SNÄLLA SLUTA MED DETTA!!! jorden kommer att förstöras av allt detta vi har gjort!!!!
    SNÄLLA,SNÄLLA,SNÄLLA SLUTA!!!!!!

    SvaraRadera

Jag tror på yttrandefrihet, men det finns två undantag:
Massutskick
Riktigt grova personangrepp